Kies uw lettergrootte:AA

Thuiszorgwinkel Medisch Hart Bleiswijk

Over de winkel

Thuiszorgwinkel Medisch Hart Bleiswijk is een moderne en eigentijdse zorgwinkel voor jong en oud, waar iedereen terecht kan voor deskundig advies. 

In onze thuiszorgwinkel kunt u verpleegartikelen en hulpmiddelen HUREN zoals een ROLSTOEL, ROLLATOR, SCOOTMOBIEL, KRUKKEN, BEDVERHOGERS.

 

In onze winkel VERKOPEN wij o.a.

TELEFOONS                  DOUCHEKRUKKEN                                      BADMATTEN                 DOUCHESTOEL                                                                     BRACES                         GIPSHOEZEN                                                         ROLLATORS                  SCOOTMOBIELS                                                     BEDDEN                         MATRASSEN                                                       KALENDERKLOKKEN    KRUKKEN   TOILETVERHOGERS                                                     

Ook een ruim assortiment kwalitatief goede schoenen. Voor zowel dames, heren als kinderen. Elke woensdag van 10.00-16.00 uur is een specialist van Van Asperen in de winkel aanwezig om u te adviseren.

  
                         Iedereen verdient een comfortabel en vitaal leven


Thuiszorgwinkel Medisch Hart Bleiswijk draagt hier graag aan bij door deskundigheid, diverse servicediensten (zoals bijvoorbeeld gratis uitleen en verhuur) en persoonlijke aandacht op het gebied van gezondheid en welzijn. Wij bieden een aanvullend pakket op het bestaande assortiment van Thuiszorgorganisaties. Het doel van de winkel is om u op een deskundige, toegankelijke en eigentijdse manier te helpen om uw leven zo comfortabel mogelijk te maken. Een intensieve samenwerking met professionele samenwerkingspartners geeft ons deze mogelijkheid.

 

 

 

Openingstijden

PER 15 JUNI 2020 ZIJN WIJ WEER GEOPEND!! 

maandag t/m vrijdag
10.00 uur - 16.30 uur

zaterdag: op afspraak


Telefoonnummer

010-8701824

E-mail
thuiszorgwinkelbleiswijk@outlook.com