Kies uw lettergrootte:AA

Herstelhotel weer open in oktober


‹ Terug naar het nieuwsoverzicht
   
Datum: 30-06-2021

Bleiswijk – Na een tijdelijke sluiting opent het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk naar verwachting op 1 oktober aanstaande de deuren. Dat is goed nieuws voor inwoners van Lansingerland die na een operatie aan hun herstel en revalidatie willen werken, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Na het ontbreken van orthopedische operaties vanaf oktober vorig jaar was het voor het Herstelhotel geen optie langer open te blijven. Nu de coronacrisis enigszins onder controle is en de reguliere zorg wordt hervat, is voorzichtig begonnen met het voorbereiden van de heropening van het Herstelhotel, naar verwachting op 1 oktober aanstaande. Voor degenen die na maanden wachten eindelijk hun (orthopedische) operatie ondergaan, kunnen in het Herstelhotel werken aan een voorspoedig herstel tijdens een gastvrij verblijf.

Basisverzekering
Het Herstelhotel is gevestigd in het Medisch Hart Bleiswijk. Door de samenwerking met Humanitas vanaf 1 juli 2020 is het voor iedereen mogelijk hier te herstellen of te revalideren na bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie. Verblijf en zorg worden gefinancierd uit de basisverzekering en dat neemt veel problemen weg voor degenen die eerder een hoge eigen bijdrage moesten betalen omdat de zorgverzekering verblijf en zorg niet vergoedden. Met de juiste indicatie kan gebruik worden gemaakt van het Herstelhotel met al zijn faciliteiten op het gebied van zorg en revalidatie. Gasten kunnen er heerlijk eten en hebben een privékamer en kunnen gebruik maken van de thuiszorg, pedicure en fysiotherapieruimte om te revalideren.

Vacatures
Om de start van de heropening goed te laten verlopen, is het Herstelhotel op zoek naar enthousiaste gastvrouwen/-heren, schoonmaakmedewerkers (m/v), helpende handjes / studenten en vrijwilligers. Interesse? mail naar info@herstelhotelbleiswijk.nl .


‹ Terug naar het nieuwsoverzicht