Kies uw lettergrootte:AA

GGZ Delfland - GR1PP


De behandelingen van GR1PP vallen onder de Generalistische Basis GGZ (GB GGZ). U kunt bij ons terecht voor lichte tot matig-ernstige psychische stoornissen. U heeft hiervoor wel een officiële verwijzing nodig van uw huisarts. Na verwijzing door uw huisarts ontvangt u eerst digitaal diverse formulieren. Daarna komt u voor de eerste sessie bij een van onze GZ-psychologen of verpleegkundig specialist.

 

Wij nemen de tijd voor een kennismaking op basis van de verwijzing en de ingevulde formulieren, omdat we u graag een passend behandelaanbod willen bieden. Samen met uw behandelaar wordt een traject aangeboden, dat precies aansluit bij hetgeen nodig is om uw probleem bij de kern aan te kunnen pakken. Wij bieden individuele- en groepsbehandelingen, gecombineerd met digitale feedback, de zogenaamde E-health.

 

Ook bespreekt u direct in het eerste gesprek samen met een van onze behandelaren de te behalen doelen. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en meestal dichtbij. Wij werken namelijk vanuit verschillende locaties in de regio. In Lansingerland is GR1PP gevestigd in Bleiswijk en Bergschenhoek.


U kunt ook direct contact met ons opnemen via 015 - 260 8992 of via info@gr1pp.nl.

 

Tijdens de laatste sessie bespreekt u of de doelen die u bij de start heeft geformuleerd, behaald zijn. Wij onderhouden, in overleg met u, het contact met de huisarts en zorgen ervoor dat deze op de hoogte blijft van uw situatie.

 

Meer informatie vindt u op www.gr1pp.nl

 
Openingstijden

Dinsdag     09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
  
Telefoonnummer
015 - 260 89 92

E-mail
info@gr1pp.nl

Website
www.gr1pp.nl 


GGZ Delfland - GR1PP


GGZ Delfland - GR1PP